Reprezentativac Srbije o šansama Zvezde protiv Genta

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2020, 20:04

Reprezentativac Srbije o šansama Zvezde protiv Genta

Despotović poznaje prilike u belgijskom fudbalu

Nekadašanji fudbaler Crvene zvezde Đorđe Despotović veruje da će njegov bivši klub doći do povoljnog rezultata protiv Genta u četvrtak.

Fudbaler Rubina je dobio poverenje selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića i za ključan meč protiv Škotske za desetak dana.

U intervjuu za portal "24sedam" dotakao se i Zvezdinog predstojećeg meča u Ligi Evrope i šansama za plasman u nokaut fazu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Imaju dobre šanse za to. Ako pobede Gent u Beogradu, a mogu i verujem u to, biće blizu cilja" - rekao je srpski golgeter.

Dodao je da ostaje šteta što crveno-beli protiv Hofenhajma nisu rezultatski materijalizovali dobru partiju.

"Nije Zvezda zaslužila da izgubi u Nemačkoj, trebalo je barem nerešeno da bude. Stanković je odlično pripremio ekipu za tu utakmicu i šteta je što nisu osvojili makar bod" - rekao je fudbaler koji je procvetao tek nakon dolaska sa Marakane.

Despotović je u jednom delu karijere igrao i za Lokeren, pa mu belgijski fudbal nije nepoznat.

"Anderleht je bez dileme najveći klub tamo, Standrad mu je blizu, a onda idu Gent i Genk. Gent je odlično organizovan, sećam se da su igrali Ligu šampiona kada sam bio tamo i dobili novi stadion. Mada, vidim da su sada u krizi. Nadam se da će Zvezda to iskoristiti" - zaključio je Despotović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija je na njega čekala, lepe vesti stigle iz Nemačke!

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2020

Tumbaković će dobiti veliko pojačanje na poziciji krila!..Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić vratio se treninzima u nemačkom klubu, desetak dana uoči meča godine sa reprezentacijom Srbije...Krilni fudbaler sa dugim stažom u nemačkom fudbalu pauzirao je više od mesec dana zbog povrede...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.