Reizbor Mijailovića za predsednika Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reizbor Mijailovića za predsednika Zvezde

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović reizabran je na tom mestu, pošto je kao jedini kandidat dobio poverenje na izborima.

Za Mijailovića su glasala 943 člana, 21 je bio protiv, uz tri nevažeća, pa je dobio novi četvorogodišnji mandat.

- Čast i velika obaveza je ispred mene, obavezuje me da nastavim rad sa ovim uspešnim timom. Prvi cilj sada je osvajanje" duple krune" u Srbiji - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Mijailović na svečanosti "Crveno-belo veče" u hotelu Hajat.

Mijailoviću je ovo treći mandat s obzirom na to da je na čelu kluba bio od 1987. do 1993. godine, a na istu funkciju se vratio 2014. godine.

Fudbaler sa Komorskih ostrva Mohamed El Fardu Ben izabran je za najboljeg igrača Crvene zvezde u 2018. godini u izboru saigrača.

Ben, strelac 26 golova ove godine (posebno efikasan u kvalifikacijama za Ligu šampiona, nagradu je dobio od legende crveno-belih Dragana Džajića na svečanosti Crvene zvezde u hotelu Hajat.

U izboru navijača priznanje za najboljeg dobio je golman Milan Borjan, dok je za najlepši gol, logično, proglašen je Milana Pavkova i to drugi u pobedi nad Liverpulom (2:0) u Ligi šampiona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.