Radonjić pred Fener: Pokazali smo da možemo sa velikanima

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2016, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić pred Fener: Pokazali smo da možemo sa velikanima

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da veruje da njegova ekipa može da napravi novo iznenađenje i protiv Fenerbahčea zabeleži prvu pobedu u Top16 fazi Evrolige.

- Igramo četvrti meč sa Fenerbahčeom ove sezone, kada se računa i prijateljski u Zadru. Tri puta smo poraženi prilično ubedljivo, a sada imamo novu priliku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pokazali smo da možemo sa najvećima, gajimo nadu da možemo da napravimo iznenađenje i ostvarimo prvu pobedu u Top16 fazi Evroligi - rekao je Radonjić.

Crnogorski trener dodao je da ima sitnih problema u igračkom kadru.

- Micić ima temperaturu, dok Simonović i dalje kuburi sa povredom zgloba. Verujem ipak da će biti spremni - naveo je Radonjić.

On je poručio da žali zbog tesnih poraza od Efesa i Cedevite, ali i da ekipi nije palo samopouzdanje.

- Odigrali smo izvanredno u Istanbulu i ostaje žal za pobedom. Da smo uradili nekoliko sitnica ne bismo ni došli u situaciju da branimo poslednji napad. I protiv Cedevite je bilo slično. Imali su drugi veći timovi prednost protiv nas, pa smo stizali i pobeđivali. Ako nam nije palo samopouzdanje posle visokog poraza od Himkija u Rusiji, ne vidim razlog da sada bude drugačije - zaključio je Radonjić.

Utakmica 2. kola E grupe Top16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Fenerbahčea igra se u petak od 20 sati u dvorani "Pionir".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.