Radonjić: Teško je reći u kom sastavu ćemo igrati u Nišu

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Teško je reći u kom sastavu ćemo igrati u Nišu

Nejt Volters nije teže povređen, ali je njegov nastup neizvestan. Milko Bjelica će pokušati da počne sa radom, ali da li će i on biti spreman, videćemo, kaže Dejan Radonjić Košarkaši Crvene zvezde mts doputovali su u sredu u jutarnjim časovima u Niš, gde ih od četvrtka očekuje završnica Kupa Radivoja Koraća. Trener Dejan Radonjić izvešće ekipu na prvi trening od dolaska iz Skoplja u sredu u popodnevnim časovima, a pred prvi meč sa liderom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Košarkaške lige Srbije, ekipom Vršca, prvi trener crveno-belih kaže:- U situaciji smo kada moramo da razmišljamo i o pravom treningu i o utakmici koja dolazi. Čak i da smo kompletni ponašali bi se na isti način u pripremi za ovaj turnir. Teško je zaista precizno reći u kom sastavu ćemo igrati. Nejt Volters nije teže povređen, ali je njegov nastup neizvestan. Milko Bjelica će pokušati da počne sa radom, ali da li će i on biti spreman, videćemo. Što se tiče Nemanje Dangubića, detaljnu procenu njegovog zdravtsvenog stanja imaćemo po završetku kupa. Nadam se svakako da će "roviti" i bolesni biti bolje, rekao je trener Crvene zvezde mts i potom se osvrnuo na prvi meč, protiv lidera KLS-a ekipe Vršca:- Nalaze se na prvom mestu u KLS i u svom sastavu ima igrače koji su igrali i na višem nivou takmičenja, predvođeni su trenerom koji je dve sezone sa velikim uspehom vodio ABA ligaša ekipu Metalca, i osvojio titulu prvaka Evrope sa mladom repreyentacijom. Ipak, u ovom trenutku razmišljamo o sebi,zaključio je Radonjić.Zvanični program kupa "Radivoja Koraća" počinje u četvrtak od 17 časova utakmicom FMP - Spartak, dok će crveno-beli na parket od 19.30 protiv Vršca. Pobednici ova dva meča, sastaju se u subotu 18.februara u prvoj utakmici polufinala.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Ne znamo u kom ćemo sastavu nastupiti

Izvor: B92, 15.Feb.2017

Trener Dejan Radonjić je pred meč sa Vršcem u Kupu Radivoja Koraća istakao je da još uvek ne zna u kom će sastavu njegova ekipa nastupiti..."U situaciji smo kada moramo da razmišljamo i o pravom treningu i o utakmici koja dolazi. Čak i da smo kompletni ponašali bi se na isti način u pripremi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.