Radonjić: Pobedom nad Tamišom želimo da sačuvamo prvo mesto

Izvor: Press, 25.Maj.2015, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Pobedom nad Tamišom želimo da sačuvamo prvo mesto

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da pobedom nad Tamišom želi da ekipa zadrži prvo mesto na tabeli Superlige Srbije.
        Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da pobedom nad Tamišom želi da ekipa zadrži prvo mesto na tabeli Superlige Srbije. "U timu imamo rovitih igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a ovako zgusnut raspored utakmica nam otežava njihov potpun oporavak. U svakom slučaju i u duelu protiv Tamiša u Pančevu idemo na pobedu. Naš cilj do kraja ligaškog dela sezone se zna, a to je da sacuvamo prvo mesto koje ce nam u plej-ofu omogućiti prednost domaceg terena", rekao je Radonjić za zvaničan sajt crveno-belih. On je istakao da ekipa maksimalno ozbiljno mora da shvati meč protiv Tamiša. "Želimo da osvojimo nove bodove, ali i da uradimo neke stvari koje ce nam biti značajne za finiš sezone", naveo je crnogorski stručnjak. Radonjić je tokom igračke karijere nosio dres tadašnjeg pančevačkog Profikolora. "Bilo je to davne 1993. godine i bilo mi je mnogo lepo u Pancevu. Ono što najviše pamtim su divan grad i divni ljudi, gde sam stekao mnogo prijatelja. Interesantno je da će mi ovo biti prvi zvanični meč u Pančevu od kako sam otišao iz Profikolora. Bila je to zaista dobra sezona za mene i lepe uspomene vezuju za taj grad, ali baš zbog toga potrudiću se da se moja ekipa u što boljem svetlu pokaže", zaključio je Radonjić. Utakmica 10. kola Superlige između Tamiša i Crvene zvezde igra se danas od 19.30 u Pančevu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.