Radonjić: Igokea ima šansu za vrh, baš kao i Zvezda

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 19:29

Radonjić: Igokea ima šansu za vrh, baš kao i Zvezda

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da bude spremna za čvrstu utakmicu protiv Igokee.

"Moramo da budemo spremni da igramo vrlo čvrstu utakmicu, da se borimo, skačemo, čitamo situacije u njihovoj odbrani. Samo tako možemo da dođemo dodjemo do povoljnog rezultata", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će u nedelju od 17.00 dočekati Igokeu u 25. kolu ABA lige.

"Očekuje nas utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa ekipom koja ima izvanrednu sezonu u ABA ligi i Evropi. Igre koje prikazuju tokom čitave sezone jasno ukazuju da ekipa Igokee zaslužuje da se bori za prvo mesto u regionalnom takmičenju. Imaju realno šanse za to, i da se bore za vrh, kao i ekipa Crvene zvezde", kazao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac rekao je da Zvezda mora da igra odlično ako želi da pobedi.

"Ekipa Igokee je svime što je pokazala, i rezultatima koje je ostvarila u ABA ligi i Ligi Šampiona, da je odličan sastav vredan svakog respekta. Iskusan tim koji sigurno ima svoje ambicije u regionalnom takmičenju, nakon završetka takmičenja u Ligi šampiona imaju i vremena da se fokusiraju na završnicu ABA lige u kojoj mogu i do prvog mesta. Kada pričate o rivalu koji ima iskusne domaće i strane igrače, koji se bori za plej-of i prvo mesto, jasno je da mi moramo da igramo odličnu utakmicu ako želimo do bodova", naveo je Davidovac.

Zvezda ima 18 pobeda i tri poraza, dok Igokea u dosadašnjem delu ABA lige ima skor 19/4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.