Radonjić: Bili smo na zicer od pobede

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Bili smo na zicer od pobede

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je ekipa bila na zicer od iznenađenja i pobede nad Darušafakom u Evroligi.

Crveno-beli su u Beogradu poraženi od Darušafake 73:70, u meču u kojem su prokockali vođstvo od 16 poena na početku treće deonice.

- Meč smo dobro otvorili, bili pametni, držali kontrolu, do poluvremena imali ono što niko nije predpostavio. Očekivali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da će Darušafaka odgovoriti, što se i desilo, ali bili smo na bacanjima ili na ziceru od iznenađenja - rekao je Radonjić posle meča i prisetio se promašenog zicera kapitena Luke Mitrovića u ključnom momentu.

On je dodao da bi bilo zasluženo i Crvena zvezda dobila, istakavši da mu je žao što njegovi košarkaši nisu nagrađani za odličnu partiju.

- I pre MZT-a smo pričali o pojačanjima, bilo je sumnji oko tima i šta nam je potrebno. Momci su dali sve od sebe, igrali smo protiv tima koji mnogo vredi. Biće još mnogo utakmica za pobede i poraze, u principu je Darušafaka iskoristila . Nema vremena da se pati, žao mi je što nismo savladali velikog protivnika, a pobedićemo nekog drugog".

Foto: Marko Todorović

Prema njegovim rečima, uprkos tome što crveno-beli nisu kompletirali ekipu, imaju veliki respekt evropskih velikana.

(Telegraf.rs).


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Radonjić: Bili smo na zicer od pobede

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2016

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je ekipa bila na zicer od iznenađenja i pobjede nad Darušafakom u Evroligi...Crveno-bijeli su u Beogradu poraženi od Darušafake 73:70, u meču u kojem su prokockali vođstvo od 16 poena na početku treće dionice..."Meč smo dobro otvorili,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.