Radonjić: Bili smo jako loši!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Bili smo jako loši!

„Uspeli smo nekako da zadržimo razliku, moraćemo da podignemo formu“, rekao trener crveno-belih

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je svestan da su njegovi izabranici odigrali jednu od najslabijih partija u sezoni. Daleko od realnih mogućnosti crveno-beli su se kockali sa prvim mestom ,ali su nekako uspeli da smanje razliku.

Dobili su opomenu u pravom trenutku.

„Potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zaslužena pobeda Partizana. Otvorili su utakmicu kako su hteli. Precizan napad, pogodili su šuteve koji su im doneli samopouzdanje. Mi smo bili jako loši. Nešto možda malo bolji u finišu, ali to nije način kako treba da igramo. Na kraju smo uspeli da zadržimo razliku i sačuvamo prvo mesto što je bio i cilj. Manjak koncetracije, moramo značajno bolje ako želimo da izborimo finale“, rekao je Radonjić.

Slično je rezonovao i bek Branko Lazić.

„Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Dopustili smo im previše skokova i otvorenih šuteva. U drugom poluvremenu su napravili 20 razlike, ali smo na kraju to uspeli da svedemo ispod 16. Čestitam i svojoj ekipi na zadržanom prvom mestu“, izjavio je Lazić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.