Radnički pretio, Zvezda davala golove! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički pretio, Zvezda davala golove! (video)

Crvena zvezda je uspela da slavi u derbiju kola ekipu Radničkog.

Crvena zvezda je ponovo bila sigurna na svom terenu. U drugoj utakmici ove sezone u Super ligi Crvena zvezda je u derbiju kola savladala Radnički iz Niša sa 2:0 (1:0).

Daleko od toga da je Radnički došao da se brani. Imali su svoje prilike u prvom poluvremenu, čak i bolje nego Crvena zvezda, ali nisu imali sreće, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ni dobru realizaciju za gol.

Terenska inicijativa Crvene zvezde u prvih dvadesetak minuta nije urodila šansom, ali je Radnički preko Čumića prvi ozbiljno zapretio kada je vezista gostiju iz tri pokušaja bio neuspešan.

Zvezda je imala svoje šanse preko Babića i Bena, a na drugoj strani je Nemanja Tomić zapretio, bez uspeha.

Kao da je usledilo zatišje pred buru, sredinom prvog poluvremena se ništa nije dešavalo, sve do 41. minuta kada loptu na desnoj strani dobija Jevtović, upošljava Pavkova koji pogađa za 1:0 na sebi svojstven način - glavom.

Samo minut pre toga ogromna šansa za Radnički, nakon pasa Tomića sam ispred golmana Petrovića izašao je Čumić koji je pokušao da lobuje golmana Borjana, ali je to uradio bezuspešno, pogodio ga je u glavu.

U drugom poluvremenu miran početak, Degenek je imao šansu, a na drugoj strani Saša Stojanović pokušava, takođe bezuspešno. Jedna glupost je mogla da skupo košta Radnički kada je Petrović uhvatio loptu od strane Stevanovića. Ipak, Ben nije iskoristio ovu šansu.

Tačku na ovu utakmicu stavio je El Fardu Ben. Fudbaler sa Komorskih ostrva nije imao težak zadatak nakon što je naleteo na odbijenu loptu nakon šuta Ivanića za konačnih 2:0.

Pretio je Radnički, odnosno Čumić, još jednom, ali je ovoga puta Pankov uspeo da odbrani svoju mrežu odličnom intervencijom kada je Borjan već bio savladan lob udarcem.



Crvena zvezda - Radnički Niš 2:0 (1:0)

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Pankov, Degenek, Babić, Žander – Kanjas (od 72. Vulić), Jovančić – Jevtović (od 83. Vukanović), Ben, Simić (od 63. minuta Ivanić) – Pavkov.

RADNIČKI: Petrović - Todorovski, Stevanović, Ostojić, Đorđević - Bondarenko, Batrović (od 72. Knežević) - Stojanović (od 69. Haskić), Tomić, Čumić – Mihajlović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.