Radnički dočekuje Zvezdu u ponedeljak

Izvor: JužneVesti.com, 22.Feb.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički dočekuje Zvezdu u ponedeljak

U poslednjem meču 16. kola Superlige niški tim, trenutno na pretposlednjem mestu na tabeli, ugostiće drugoplasiranu Crvenu zvezdu u ponedeljak na stadionu Čair.

Radnički "otvara" prolećni deo sezone derbijem protiv branioca titule.

Meč je trebalo da bude odigran u subotu, ali zbog održavanja Kupa Koraća u hali Čair i bezbednosti, pomeren je za ponedeljak 23. februar.

Ne zna se kome >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su bodovi potrebniji. Nama u borbi za beg sa dna, Zvezdi zbog trke za pehar. Dobro smo se spremali cele zime, pojačali se i sa mnogo optimizma ulazimo u nastavak prvenstva - kazao je Pavle Popara, igrač Radničkog.

Utakmica će početi u 16 sati.

Karte su u prodaji, a cena za severnu ili južnu tribinu je 400 dinara, za istok i zapad po 600, a za ložu 1.200 dinara.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.