Radičević napustio Zvezdu, ide u Gran Kanariju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radičević napustio Zvezdu, ide u Gran Kanariju

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Nikola Radičević sporazumno je raskinuo ugovor sa crveno-belima i karijeru nastavlja u španskoj Gran Kanariji, objavio je regionalni i srpski šampion.

Ovaj 23-godišnji plejmejker napušta crveno-bele posle samo pet meseci, gde u poslednje vreme nije uspeo da se izbori za mesto u timu, posebno od dolaska Dilana Enisa.

"Crvena zvezda se zahvaljuje Radičeviću na velikom zalaganju i želi mu mnogo uspeha u nastavku karijere", navodi se za sajtu Zvezde.

Radičević se vraća u Španiju gde je pre Crvene zvezde nosio dres Sevilje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radičević napustio Zvezdu, ide u Gran Kanariju

Izvor: RTS, 22.Jan.2018

. Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Nikola Radičević sporazumno je raskinuo ugovor sa crveno-belima i karijeru nastavlja u španskoj Gran Kanariji, objavio je regionalni i srpski šampion.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.