RONALDO NA PRODAJU: ZA SIĆU  može da POJAČA bilo koji klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 18:40

RONALDO NA PRODAJU: ZA "SIĆU" može da POJAČA bilo koji klub

Ima i zainteresovanih.

Kako piše katalonski "Sport", Juventus je odredio cenu za Kristijana Ronalda. Portugalca navodno želi Pari sen Žermen, a za to zadovoljstvo treba da izdvoje 60 miliona evra.

Kreće Zvezda u novu evropsku sezonu večeras (21.00) na Marakani i to protiv - Evrope, šampiona Gibraltara. Očekuje se lak posao za srpskog šampiona koji je raspucan na startu sezone, a kvota na kombinazziju 1&4+ je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda - Evropa.

To je manje nego što su ga platili pre dve godine (100 miliona evra), a uprkos tome što je CR7 proslavio u februaru 35. rođendan, i dalje je jedan od trojice najboljih fudbalera sveta, zbog čega pomenuta suma ne zvuči mnogo.

Ronaldo i dalje ima dve godine ugovora sa Juventusom, koji ga plaća oko 600 hiljada evra nedeljno, a nema sumnje da bi njegovim odlaskom uštedeli ogroman novac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIŠTA OD KVALIFIKACIONOG MEČA: Vlasti Gibraltara nisu dozvolile ODIGRAVANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020

Duelč će najverovatnije biti regostrovan službenim rezulatatom...Fudbalska utakmica između Prištine i Linkolna u okviru pretkvalifikacione faze za Ligu Evrope je otkazana, saopštio je danas portparol kluba iz Prištine Avni Durmiši...Kreće Zvezda u novu evropsku sezonu večeras (21.00) na Marakani...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.