Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ PRED DERBI: Zabrinut sam zbog povređenih igrača!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Vojvodinom (91:82) da je zabrinut zbog nezavidne situacije i zdravstvenog biltena u njegovom timu.  

Izabranici Dejana Radonjića upisali su i trinaestu uzastopnu pobedu savladavši novosadsku Vojvodinu rezultatom 91:82 u beogradskoj dvorani Pionir. 
-  Osvojili smo nove bodove i imamo još meč protiv Partizana za kraj regularnog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezone. Posle ovoliko odigranih mečeva, treninga i putovanja, u ovom trenutku, pred sam ulazak u završnicu domaćeg takmičenja, malo zabrinjava situacija oko igrača koji nisu najspremniji za mečeve – rekao je Radonjić i dodao:
- Večeras je kapiten Mitrović morao da pauzira, a imali smo i još neke igrače koji su roviti. Potrebno je da se u što kraćem periodu konsolidujemo i zdravstveno spremni uđemo u sledeći duel, a ono što je najvažnije jeste da budemo spremni za početak plej-ofa koji je praktično tu ispred nas. Vojvodina je odigrala odličan meč i čestitam im na tome, kao i na uspešnoj sezoni – završio je Radonjić.
Podsetite se poteza večeri koji je izveo Markus Vilijams.
The post RADONJIĆ PRED DERBI: Zabrinut sam zbog povređenih igrača! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radonjića brine zdravstveni bilten pred derbi: Mitrović je morao da pauzira, imamo još rovitih igrača...

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2015, 08:31

"Potrebno je da se u što kraćem periodu konsolidujemo i zdravstveno spremni uđemo u sledeći duel, a ono što je najvažnije jeste da budemo spremni za početak plej-ofa koji je praktično tu ispred nas", poručio je crnogorski stručnjak....Košarkaši Crvene zvezde uspešno su nastavili takmičenje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.