Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ PRED CIBONU: Želimo dobar meč, Cibonu ne smemo potceniti

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova gostuju ekipi Cibone u okviru 25. kola ABA lige.


U prvom meču odigranom 30. novembra, Zvezda je ubedljivo trijumfovala – 75:58. Ipak, stvari su sada mnogo drugačije:
– Ekipa Cibone u ovom trenutku izgleda mnogo drugačije i bolje, od one sa kojom smo igrali u prvom delu sezone. Napravili su određene promene i izašli iz početne problematike. Sa druge strane, igraju dobro u FIBA Evrokupu, gde su slavili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u prvoj utakmici osmine finala u Litvaniji, i imaju mirnoću pred ovaj meč u ABA ligi, rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić za zvaničan sajt lige, nakon čega je dodao:
– Tim iz Zagreba ima u svojim redovima nekoliko mladih i vrlo talentovanih igrača, sa druge strane i nekolicinu vrlo iskusnih košarkaša.
Takođe, trener Beograđana osvrnuo se i na psihičko i fizičko stanje svog tima, nakon velike pobede nad Efesom:
Mi smo došli u Zagreb nakon duela portiv Efesa u Evroligi, ali bez obzira na potrošnju koja je bila na tom duelu, želimo da odigramo dobar meč u Zagrebu, zaključio je Radonjić.
Zvezda će biti lišena pomoći Marka Tejića, koji je ostao u Beogradu zbog operacije zuba.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radonjić: Želimo trijumf u Zagrebu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2016

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da i pored velikog umora očekuje pobedu nad Cibonom u Zagrebu u okviru 25. kola ABA lige..."Ekipa Cibone u ovom trenutku izgleda mnogo drugačije i bolje od one sa kojom smo igrali u prvom delu sezone. Napravili su određene promene i izašli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.