Prvi meč protiv FMP-a kao nauk i upozorenje

Izvor: B92, 08.Mar.2020, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prvi meč protiv FMP-a kao nauk i upozorenje"

Kapiten Branko Lazić smatra da ekipu očekuje teška utakmica protiv FMP-a.

Crveno-beli gostuju u Železniku u ponedeljak, kada će od 17:00 biti odigran meč 21. kola ABA lige.

Šampiona Srbije i ABA lige je tim iz predgrađa ozbiljno namučio u prvoj ovosezonskoj utakmici.

Pobedom nad Cedevitom, Zvezda je praktično obezbedila 3. mesto pred plej-of ABA lige jer danas (17.00) gostuje FMP-u, timu protiv kojeg je slavila na poslednjih 25 mečeva. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će crveno-beli pobediti s više od 11,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za FMP - Zvezda.

"Nema mnogo nedoumica i tajni kada je naredni rival u pitanju. Agresivna, brza ekipa, koja igra veoma čvrsto, imaju kvalitet, pobeđivali su ove sezone i na papiru jače ekipe, ostale su propisno namučili, uključujući i nas. Taj prvi meč mora da nam bude upozorenje i nauk, jer će naši rivali igrati bez opterećenja. Osnovni cilj su davno ostvarili, ali radi se o mladoj i ambicioznoj ekipi i zato moramo da otvorimo dobro utakmicu i odigramo čvrsto i odgovorno", rekao je Lazić.

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota želi da njegova ekipa bude maksimalno oprezna u meču protiv FMP-a.

"Pristup prvoj utakmici koju smo odigrali sa FMP kao domaćini nije bio na nivou na kom sam želeo i dešavanja na tom meču podsećaju da moramo da budemo maksimalno oprezni. Igramo protiv veoma talentovane, mlade i ambiciozne ekipe, koja je svoj kvalitet pokazala ne samo na toj utakmici nego i tokom cele sezone u ABA ligi. Zato maksimalnom i odgovornom igrom uz poštovanje prema ekipi koja nas čeka u ponedeljak, možemo da dođemo do dobrog rezultata", rekao je Šakota.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.