Prosinečki: Veoma važna utakmica

Izvor: B92, 24.Okt.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: "Veoma važna utakmica"

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 18 časova u okviru osmine finala Kupa Srbije igraju protiv Banata.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Robert Prosinečki i kapiten Nenad Kovačević pozvali su na oprez pred taj duel, ali veruju u pobedu.

"Radi se o, za nas, važnoj utakmici, jer želimo da osvojimo i Kup. Daćemo sve od sebe, samim tim što znamo da je Banat jedna od boljih ekipa u Prvoj ligi", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Prosinečki.

"Spasić je išao da gleda utakmicu protiv Radničkog iz Niša, gde su pobedili u gostima sa 3:2, što svedoči o tome da su dobra ekipa. Ipak, dolaze na Marakanu, Crvena zvezda je favorit, ali neće biti lako. Ne vidim razlog da ne damo maksimum i da ne prođemo dalje”, dodao je Prosinečki.

Kovačević smatra da je ova utakmica prilika za sve igrače da pokažu šta mogu.

"Bitna utakmica za nas, pre svega što želimo da osvojimo oba trofeja ove godine. Banat je dobra ekipa, ja imam motiv više jer sam nekada bio član Banata. Očekujemo da nastavimo niz pobeda koji smo ponovo pokrenuli. Mislim da je ekipa spremna i da će dati maksimum, i očekujem pobedu”, istako je Kovačević.

Prosinečki na toj utakmici neće moći da računa na lakše povređenog Kadua, ali i na još nekoliko igrača kojima je potreban odmor.

"Još nisam odlučio ko će igrati, samim tim što imamo trening u 18 časova. Kratak je period bio od subote do ponedeljka. Videću još da li će neko pauzirati zbog umora, lakših povreda, ko je spreman, a ko ne. Biće promena, biće sigurno barem pet novih igrača, svežijih, odmornijih, i verujem da će oni dati doprines više i da ćemo odigrati dobru utakmicu, jer sigurno da ima motiva i želje za dokazivanjem”, naglasio je Prosinečki.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.