Prosinečki: Dimitrijević, Pašeko i Mezenga veliko pojačanje

Izvor: Glas javnosti, 26.Jun.2011, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Dimitrijević, Pašeko i Mezenga veliko pojačanje

UŽICE - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je na Zlatiboru da je uveren kako će novajlije Dimitrijević, Pašeko i Mezenga biti veliko pojačanje "crveno-belih" za narednu sezonu.

"Mezenga je ozbiljan igrač i biće veliko pojačanje. Dimitrijevića i Pašeka znam od ranije i od samog početka sam da ih dovedem na 'Marakanu'. Mislim da ćemo imati veliku korist od njih, očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da doprinesu konkurenciji i naprave pomak u igri Crvene zvezde".

Prosinečki je dodao da njegov tim još uvek nije radio sa loptom i da će prvi deo priprema biti iskorišćen za sticanje kondicije.

"Ovo je najteži period priprema jer igrači dolazi posle slobodnih dana i odmora. Radićemo najviše na trčanju i povećanju kapaciteta pluća. Posle toga očekuje nas drugi deo priprema u Austriji, koji je tehničko-taktičkog karaktera jer ćemo imati i utakmice", rekao je Prosinečki.

Napadač Crvene zvezde Andrija Kaluđerović istakao je "da su uslovi na Zlatiboru odlični i da nema nijednu zamerku, pogotovo kad je u pitanju teren koji je u odličnom stanju".

"Očekuje nas najteža, ali i najbitnija faza priprema koja predstavlja temelj za narednu sezonu. Niko od nas ne voli ovo, ali moramo to da prođemo da bismo kasnije bili konkurentni u evro takmičenjima i borbi za titulu u domaćem šampionatu", poručio je Kaluđerović.

I Marko Vešović je izuzetno zadovoljan uslovima na Zlatiboru.

"Imamo sve što je potrebno za dobar rad. Pripreme su teške i naporne, ali znamo šta nas očekuje i jedva čekamo prvu utakmicu u Ligi Evrope. Pokušaćemo da prođemo u treće kolo i kasnije se plasiramo u takmičenje po grupama", rekao je Vešović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.