Pripreme Crvene zvezde ipak na Kipru

Izvor: TV Arena Sport, 25.Nov.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme Crvene zvezde ipak na Kipru

Napeta politička situacija između Rusije i Turske menja i plan priprema Crvene zvezde.

U znak poštovanja prema Rusiji, čiji je predsednik Vladimir Putin ne tako davno bio u poseti u Ljutice Bogdana, crveno-beli odustaće od odlaska na istok ove zime.

"Najozbiljnije razmišljamo da odustanemo od priprema u Turskoj i da se okrenemo Kipru, jer zbog najnovijeg incidenta koji se desio između Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << i Turske, mislimo da ne bi bilo korektno da idemo tamo", rekao je direktor Zvezde, Zvezdan Terzić.

Tim Miodraga Božovića će, poput ruskih klubova, takođe zaobići istok i preusmeriti se ka Kipru, gde bi mogao da sprovede finalni deo priprema.

Crveno-bele za Rusiju veže i generalno sponzorstvo Gasproma.

Podsetimo da sledeći meč Superlige cveno-beli igraju u subotu, 28. novembra gde im u goste dolazi Vozdovac. Direktan prenos je na našem petom kanalu od 13 časova.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.