Preminuo Nikola Ilić, nekadašnji kapiten FMP-a

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2012, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Nikola Ilić, nekadašnji kapiten FMP-a

Posle duže bolesti, u rodnom Ubu, u 27. godini preminuo je košarkaš Nikola Ilić, rekao je agenciji „Beta“ direktor Crvene zvezde Beograd Davor Ristović.
Prošle godine mu je nađen tumor. Dugo se borio protiv toga, mi smo mu pomagali kao klub. Bio je kapiten FMP–a u jednom periodu i sjajan momak. Mnogo nas je ovo rastužilo – rekao je Ristović.
Zvezda je uputila telegram saučešća njegovoj porodici, a isto je u svoje ime učinio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i predsednik kluba Nebojša Čović.
Ilić je na poziciji krilnog centra karijeru 2000. godine počeo u Metalcu kao đak Valjevske gimnazije, a potom je prešao u čačanski Železničar.
Igrao je zatim za FMP iz Železnika i slovenačku Krku, pa za čačanski Borac sa kojim je u sezoni 2007/2008. izborio plasman u Superligu Srbije, gde je bio jedan od najkorisnijih igrača.
Do bolesti, 2009–2011, uspešno je nosio i dres rumunskog prvoligaša Asesofta CSU iz Ploeštija.
Sahrana Nikole Ilića je u subotu, na Gradskom groblju na Ubu, u 14 sati.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo košarkaš Nikola Ilić

Izvor: Kurir, 07.Dec.2012

Bivšem kapitenu FMP-a prošle godine je pronađen je tumor..VALJEVO - Posle duže bolesti danas je u rodnom Ubu umro 27-godišnji košarkaš Nikola Ilić, rekao je direktor Crvene zvezde Beograd Davor Ristović..."Prošle godine mu je nađen tumor. Dugo se borio protiv toga, mi smo mu pomagali kao klub....

Nastavak na Kurir...

Preminuo bivši košarkaš FMP-a Nikola Ilić

Izvor: NaDlanu.com, 08.Dec.2012, 01:34

Posle duže bolesti danas je u rodnom Ubu umro 27-godišnji košarkaš Nikola Ilić, rekao je agenciji Beta direktor Crvene zvezde Beograd Davor Ristović... "Prošle godine mu je nađen tumor. Dugo se borio protiv toga, mi smo mu pomagali kao klub. Bio je kapiten FMP-a u jednom periodu i sjajan momak....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.