Premijerligaš kupuje u Zvezdi?

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 08:27

Premijerligaš kupuje u Zvezdi?

Fudbaler Crvene zvezde Kings Kangva nalazi se na radaru Notingem Foresta, prenose britanski mediji.

Vest je plasirao jedan od urednika "Gardijana", koji je istakao da bi "šumari" voleli da vide zambijskog vezistu u svojim redovima.

Nije imun ni Kangva, koji je u razgovoru za medije iz domovine istakao kako mu je san da zaigra u Premijer ligi.

"Svakom igraču je san da igra u Premijer ligi", rekao je Kangva i dodao:

"Sačekajmo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << videćemo šta će biti. Ako se ukaže prilika da zaigram u Premijer ligi, zašto da je ne iskoristim?"

Kangva je prošlog leta stigau u Ljutice Bogdana za 1,5 miliona evra, a za njegov potpis su navodno zainteresovani i Seltik, Fjorentina, Lil i Monpelje. Prednost za sada ima Forest, s obzirom da je igračev prioritet igranje u Premijer ligi.

"Prija mi interesovanje, ali nastaviću vredno da radim dok ne dostignem nivo na kome želim da budem", zaključio je Kangva.

Kangva je u prvoj sezoni u Beogradu odigrao 45 utakmica u svim takmičenjima, postigao 12 golova i upisao šest asistencija. Često je bio u drugom planu kod Miloša Milojevića, pa je tako gotovinu mečeva na kojima je nastupio započeo sa klupe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.