Pred meč sa Helsinkijem, Zvezda završila još jedan transfer!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred meč sa Helsinkijem, Zvezda završila još jedan transfer!

Izgleda da je sve gotovo.

Godinu dana pošto je iz kiparskog APOEL-a stigao u redove srpskog šampiona, holandski ofanzivni vezista Lorenco Ebisilio napušta Crvenu zvezdu.

Njegov odlazak u Japan najavljuje se već oko nedelju dana, a izgleda da su se danas i defiunitivno stekli svi uslovi za realizaciju transfera u ekipu Džubilo Ivate.

''Mozzartsport'' danas prenosi da je Ebislio otputovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Japan na medicinske preglede i potpisivanje ugovora, kao i da će Crvena zvezda od ovog transfera zaraditi 500.000 evra na ime obeštećenja. To je 100.000 manje u odnosu na sumu koju je Zvezda prošlog leta platila Kipranima za njegov transfer.

Podsetimo, prethodnih dana pominjalo se da Ebisilio nije bio zadovoljan ličnim uslovima koje su mu Japanci ponudili, ali očigledno da je taj problem u međuvremenu rešen.

Ebisilio je u dresu Crvene zvezde odigrao 30 utakmica, postigao tri gola, uz devet asistencija, a ugovorom je bio vezan do narednog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

HOLANĐANIN NAPUSTIO ZVEZDU POSLE GODINU DANA: Lorenco Ebisilio otišao u Japan, crveno-belima pola miliona evra

Izvor: Kurir, 24.Jul.2019

Holandski fudbaler Lorenco Ebisilio i Crvena zvezda završili su saradnju posle godinu dana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.