Potvrda - FSS izabrao najbolje u 2018.

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda - FSS izabrao najbolje u 2018.

Sledeće nedelje nagrade će biti uručene najboljem treneru i igraču Srbije u 2018. godini.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije doneo je večeras odluku o imenovanju najboljeg trenera i igrača za 2018. godinu.

Kako je i bilo najavljeno, laureati su trener Crvene zvezde Vladan Milojević i napadač Fulama i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović.

Drugu godinu za redom nagrada najboljem treneru ide u ruke Vladana Milojevića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Za najboljeg trenera u godini na izmaku izabran je Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, koji je sa klubom osvojio šampionsku titulu a onda ostvario istorijski plasman u Ligu šampiona", navodi se na sajtu FS Srbije.

Aleksandar Mitrović iza sebe ima fantastičnu godinu. Blistao je u dresu Fulama i reprezentacije Srbije.

"Najbolji igrač u 2018. godini je Aleksandar Mitrović, napadač Fulama i reprezentacije Srbije. Golgeter Fulama je sa londonskim klubom izborio plasman u Premijer ligu, a blistao je i u reprezentativnom dresu, bio najbolji strelac u Ligi nacija", dodaje se u obrazloženju odluke Odbora za hitna pitanja FSS.

Nagrade najboljima biće uručene u ponedeljak, 17. decembra, na tradicionalnoj svečanosti Fudbalskog saveza Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.