Izvor: RTS, 22.Jan.2021, 10:00

Posle Reala, Zvezdi na megdan stiže Barselona

Košarkaši Crvene zvezde od 19 sati igraju protiv Barselone u 21. kolu Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Crveno-belima posle okršaja sa Real Madridom na megdan dolazi još jedan španski velikan, a tok meča i kretanje rezultata moći ćete da pratite na našem portalu.
Zvezda je trijumfom nad "kraljevskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klubom" podigla raspoloženje i spremna čeka okršaj sa Blaugranom, iako trener Dejan Radonjić očekuje tešku utakmicu.

Katalonski tim ima skor 14-6, dok je Radonjićeva ekipa na učinku od sedam pobeda i 13 poraza.
U prvoj utakmici ove sezone, Barselona je slavila u gostima 78:65, a trenutni skor dva kluba u Evroligi je 7-2 za Špance.
Crveno-beli odmah po završetku utakmice u Beogradu odlaze na četvorodnevni put u Bar i Istanbul na utakmice sa Mornarom i Anadolu Efesom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.