Poreska uprava blokirala Zvezdin račun

Izvor: 24sata, 01.Nov.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poreska uprava blokirala Zvezdin račun

U moru problema Crvena zvezda je suočena sa još jednim. Poreska uprava je blokirala račun kluba u iznosu od 500.000 evra! Problem koji klub sigurno ne može da reši u ovom trenutku.

Međutim, nije reč o klasičnom dugu pošto je klub potpisao dogovor o reprogramu, već o činjenici da je Zvezdi na naplatu stigao obračun poreza na zemljište čiji nije vlasnik već korisnik.

Zbog toga su u klubu zatražili sastanak sa predstavnicima Poreske uprave ne bi li >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << se utvrdilo da li klub treba to da plaća s obzirom na to da je samo korisnik i ako je zakonski obavezan da se pronađe rešenje za isplatu s obzirom na to da je jasno da taj porez u ovom trenutku ne može biti isplaćen pa je u interesu obe strane da se pronađe rešenje.

Poreska uprava je nedavno objavila i listu najvećih dužnika na kojima su i dva naša najveća kluba.

Fudbalski klub Crvena zvezda je 19. na listi dužnika sa ogromnih 458 miliona dinara, a Fudbalski klub Partizan je u nešto lakšoj situaciji pošto je na 62. mestu liste sa 162,4 miliona dinara poreskog duga, piše sport.blic.rs

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Poreska uprava blokirala račun Crvene zvezde

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2014

Čelnici FK Crvena zvezda susreću se sa novim problemima nakon što im je iz Poreske uprave stiglo obaveštenje o blokadi računa u iznosu od 500.000 evra.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.