Poraz šampiona i povreda Mitrovića!

Izvor: MVP.rs, 18.Okt.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz šampiona i povreda Mitrovića!

Pobeda Union Olimpije u senci povrede kapitena Crvene zvezde.

Nimalo lep prizor u četvrtoj četvrtini utakmice šestog kola ABA lige između Crvene zvezde Telekom i Union Olimpije. Luka Mitrović je u jednom od duela sa Savom Lešićem pao i uhvatio se za koleno koje je i ranije povređivao. Interevenisali su i lekari koji su ga na nosilima izneli sa terena. Nezvanična informacija je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << kapitenu šampiona ABA lige ispala čašica.

Konačan rezultat je bio 73:77.

Konkretnija ekipa na početku je bila gostujuća. Sjajnim udvajanjem na Sofoklisu Skorcanitisu su dolazili u priliku da poentiraju iz tranzicije, a tu je bio i odličan šut za tri kojim je povela sa 10:4. Trebalo bi pomenuti i odličnu rolu mladog srpskog reprezentativca Vasilija Vučetića, koji se sasvim dobro držao protiv grčkog gorostasa. Zvezda se tada razgoropadila, a ulaskom Stefana Jovića kao da je postavila zid u odbrani. Neiskusni slovenački bekovi su bili potpuno izgubljeni na terenu, što su domaći iskoristili da naprave seriju od čak 15:0.

U toku druge četvrtine, Dejan Radonjić je bio prinuđen da zameni Jovića zbog dve lične greške. Kako je on izašao, tako se igra crveno-belih raspala, pogotovo u odbrani. Olimpija je ponovo pronašla šut, pa se preko Saše Zagorca vratila u meč i ponovo povela. Ipak, sa četiri vezana poena, Zvezda je na veliki odmor otišla sa viškom od dva poena (30:28).

Uskoro opširnije...

(foto: ABA League)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.