Poluvreme u Nišu, gde je Nenad Lalatović?

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme u Nišu, gde je Nenad Lalatović?

Nije prvi put da se ovo dešava, šta je sada razlog?

U 15 časova i 30 minuta počela je utakmica između Radničkog i Čukaričkog, ako domaći tim slavi, prići će Crvenoj zvezdi na samo bod zaostatka, bar na par sati, a možda i duže ako Partizan trijumfuje na ''Marakani''.

Ali, na klupi Radničkog danas nema šefa struke Nenada Lalatovića, za sada iz još nepoznatog razloga.

Umesto njega, danas tim sa ''Čaira'' sa klupe vodi Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šarac koji je juče govorio i na konferenciji za medije najavljujući duel sa Čukaričkim.

Podsetimo, trener Radničkog je ove sezone propustio i utakmice protiv Crvene zvezde, Proletera i Bačke.

Inače, prvo poluvreme završeno je rezultatom 1:1. Stojanović je u 11. minutu doveo ''Brđane'' u vođstvo posle centaršuta Docića, a trinaest minuta kasnije Ranđelović je izjednačio na 1:1, posle centaršuta Jovanovića sa leve strane.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TABELA UŽIVO - Počinje derbi, Partizan pao za još jedno mesto, Bojan Nikolić svirao penal za Mladost! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2019

Loša vest za crno-bele neposredno pred početak 160. večitog derbija, a možda i dodatni motiv istovremeno?..Posle Čukaričkog, koji je u poslednjim trenucima utakmice stigao do boda u Nišu (2:2) posle ''misterioznog'' indirektnog udarca, i lučanska Mladost je u ovom trenutku ispred Partizana, posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.