Poluvreme - Opet penal o kom će biti bure! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Opet penal o kom će biti bure! (video)

Crvena zvezda vodi na poluvremenu protiv Rada, ali je glavni sudija poklonio penal aktuelnom šampionu.

Već u šestom minutu 1:0 za Crvenu zvezdu.

Tomane izlazi 1 na 1 sa golmanom Rada Markovićem, lopta se nakon udarca odbija do Pavkova koji nije imao težak zadatak da pogodi za 1:0.

Imali su domaći fudbaleri totalnu inicijativu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon ovog gola, ali nisu stvarali šanse.

Pavkov je nakon asistencije Marina mogao da povisi na 2:0, ali je šutirao pored stative.

Mogao je Garsija uz dosta sreće da stigne do gola nakon što ga je golman Marković pogodio u 35. minutu, a samo 5 minuta kasnije sumnjivi penal za Crvenu zvezdu o kojem će tek biti reči.

Marko Marin uspeva da postigne gol za 2:0.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda u laganom ritmu protiv Rada, ali opet sporni penal...

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

Crvena zvezda zaslužila pobedu...Ekipa Crvene zvezde je uspela da savlada Rad na svom terenu sa 3:1 (2:0)...Počelo je golom Milana Pavkova, bila je to prva ozbiljna šansa Crvene zvezde kada je Tomane izbio ispred golmana gostiju, šutirao, a onda se lopta odbila do Pavkova koji je sjajnim udarcem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.