Policija pregledala Zvezdin tenk! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pregledala Zvezdin tenk! – MaxBet Sport

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je rekao da ispred stadiona Crvene zvezde nije parkiran tenk već maketa tenka.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,00 da će Novak Đoković da osvoji US Open.
– Policija se obratila tužilaštvu koje je reklo da nema elemenata krivičnog dela i da mesta za postupanje policije – rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.
On je kazao da je policija obavila kontradiverzioni pregled te >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << makete i da ne postoje minska i eksplozivna sredstava i nešto što može da ugrozi ljude.
Stefanović je rekao i da ne zna da li će maketa ostati na tom mestu tokom utakmice između Crvene zvezde i Jang Bojsa, koja se igra u utorak od 21h.


The post Policija pregledala Zvezdin tenk! – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Novak Đoković,   US Open

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Stefanović tvrdi da je ispred Marakane maketa tenka

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Avg.2019

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je rekao da ispred stadiona fudbalskog kluba Crvene zvezde u Beogradu nije parkiran tenk, već maketa tenka. "Policija se obratila tužilaštvu koje je reklo da nema elemenata krivičnog dela i mesta za postupanje policije", rekao je Stefanović...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.