Policija pohvatala petoricu lopova

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pohvatala petoricu lopova

NIŠ – Niška policija podnela je krivične prijave protiv Denisa A.(19), Dalibora V.(23), Nuredina R.(42), Danijela R.(27)  i šesnaestogodišnjaka iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo krađe.

Denis, Dalibor i maloletnik zatečeni su 1.marta oko 14,30 časova od strane patrole policije u krugu Toplane u naselju Crvena Zvezda prilikom pokušaja da oduzmu otpadno gvožđe.

Nuredin je noćas >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << oko 02,55 časova obio prodavnicu „Vatrosprem“ u ulici Jovana Ristića iz koje je pokušao da iznese raznu robu.

Danijela je patrola policije zatekla sinoć oko 22,20 časova u Nišu u ulici Dimitrija Tucovića gde je oduzeo dva poklopca sa šahti, a kod njega je pronađena i roba za koju se sumnja da je oduzeo iz kuće u Nišu u ulici Stojana Miljkovića.

(Kraj)

ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.