Pogledajte novi spot Marka Đurovskog (video)

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot Marka Đurovskog (video)

Marko Đurovski, sin nekadašnjeg asa Crvene zvezde i Partizana Milka Đurovskog, vraća se na muzičku scenu video singlom “Fake”, a povratak je obeležio i novim imidžom.

Marko je autor muzike i teksta koji opisuje trenutnu situaciju na globalnom nivou. Visokobudžetni spot je sniman najsavremenijom filmskom opremom u Markovoj produkciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Lazy Production”. Uskoro će se pojaviti i Markov brend “Fake”, koji prati njegove rime iz ove pesme.

Živimo u svetu gde je sve postalo fake, od emocija do materijalnog, pa bi trebalo da napokon stanemo na put tome i pokažemo svoje mišljenje. Želim da se uključe svi ljudi koji imaju želju da se izraze i snime svoju verziju istoimene pesme i da tako kažu šta je iz njihovog ugla fake“, kaže Marko.

U spotu se pojavljuje i njegova trudna supruga, kao i mnogobrojni drugari.

Paralelna priča u spotu se odvija tako što Markov izmišljeni superheroj Fake Master ide po gradu i presreće fake ljude i pokušava da ih vrati na stare staze, kada su bili normalni.

Pogledajte spot:


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.