Pogledajte gde je Robi završio na kraju meča u Kruševcu

Izvor: Blic, 17.Maj.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte gde je Robi završio na kraju meča u Kruševcu

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki s nestrpljenjem je čekao kraj meča finala Kupa protiv Borca u Kruševcu kako bi sa igračima i navijačima proslavio pobedu.

Nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice, nastala je ludnica na tribinama ali i na terenu, gde su igrači znali kako da se zahvale šefu na dobrom vođenju tima u sezoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Tako je Prosinečki nenadano završio na rukama igrača koji su ga bacali u vazduh u čast osvajanja pehara.

Povezane vesti: Prosinečki: Ovaj trofej nam puno znači, imamo kvalitet i za Evropu Zvezda za 24. trofej Kupa, Borac želi prvenac Prosinečki: Očekujem da osvojimo Kup, trofej nam je jako bitan Prosinečki: Video sam Đokovićev ples, pa rekoh ajd' i ja tako Pogledajte ples Prosinečkog posle gola Lazovića /video/
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.