Planovi su jednostavni – da osvojimo sve

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 23:30

"Planovi su jednostavni – da osvojimo sve"

Predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda Predrag Lečić pričao je o ambicijama crveno-belih.

"Jedini smo neporaženi tim u ligaškom delu takm ičenja Superlige, regionalno takmičenje smo otvorili pobedom protiv Maribora i planovi za nastavaka sezone su jednostavni - da osvojimo sve", rekao je Lečić.

On je na današnjoj konferenciji za medije u prostorijama Sportskog društva podsetio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Zvezda u ligi dva puta pobedila aktuelnog šampiona Srbije, beogradski Radnički, kao i slavila u oba večita derbija protiv boksera Partizana.

"Na početku Regionalne lige našim prijateljima iz Maribora otvorili smo srce i pokazali kako izgleda gostoprimstvo grada Beograda i Crvene zvezde. Jedino što nismo mogli da im omogućimo to je da odnesu pobedu iz Beograda. Nadamo se da ćemo pored planova za osvajanje Superlige Srbije, osvojiti i Regionalnu ligu", poručio je Lečić.

Trener boksera Crvene zvezde Miodrag Milić, jedan od najboljih srpskih stručnjaka, ističe da je tim spoj mladosti i iskustva i kao takav do sada je nepobediv u nacionalnom prvenstvu.

"Pobedili smo sve protivnike i kao prvoplasirani tim ušli smo u plej-of, gde nas očekuju verovatno tri izuzetno teška meča protiv Naišusa iz Niša koji je izuzetno homogena ekipa, iskusna, sastavljena od reprezentativaca. Velika je stvar što smo se izborili za prednost domaćeg terena i što ćemo eventualnu majstoricu igrati u Beogradu. Za to smo se i borili", istakao je MIlić i posebno se zahvalio predsedniku Bokserskog saveza Nenadu Borovčaninu na prilici da crveno-beli učestvuju u regionalnom takmičenju.

Predsednik kluba Zoran Manojlović iskoristio je priliku da preda plaketu BK Crvena zvezda za dosadašnje uspehe treneru Miliću.



"Želeo bih da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je prepoznao ideju Nenada Borovčanina da Partizan i Crvena zvezda oforme timove i da se takmiče u Superligi. Takođe bih želeo da se zahvalim i našem treneru Miodragu Miliću, koji je sigurno najbolji u Srbiji, a verovatno je i među pet najboljih u svetu. Ovom plaketom smo želeli da mu izrazimo poštovanje za dosadašnje uspehe sa našim klubom",
istakao je Manojlović.

Boksere Crvene zvezde početkom jula očekuju veliki izazovi – prvo će biti domaćini 4. jula ekipi Vitezovi Zagreb u okviru Regionalne lige, a potom, 9. jula počinje polufinale plej-ofa Superlige Srbije mečom protiv Naisusa u Beogradu, dok će revanš biti održan 11. jula u Nišu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.