Pićini: Želimo da budemo što bolji kada počne sezona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2022, 12:25

Pićini: Želimo da budemo što bolji kada počne sezona

Fudbaler Crvene zvezde Kristijano Pićini izjavio je da "crveno-beli" žele da budu što bolji kada počne nova sezona.

Crvena zvezda se nalazi na pripremama u Sloveniji. Šampion Srbije je savladao slovenački Bravo sa 2:1.

"Bila je to dobra utakmica i pravi test za nas. Drugi pripremni meč i smatram da smo bili dobri. Pobedili smo i to je ono što je bitno, čak i kada su prijateljske utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Treniramo izuzetno vredno i naporno, jer smo svesni da je ovo izuzetno važna sezona za nas i za klub. Drugi deo priprema se razlikuje u odnosu na prvi gde je bilo više trčanja. Sada je fokus na taktici i na igranju utakmica. Odgovara nam to, da uhvatimo ritam, osetimo loptu i dobijemo samopouzdanje", rekao je Pićini.

On je istakao da su jasni ciljevi Crvene zvezde u narednoj sezoni.

"Fokusirani smo na početak Superlige Srbije, a posle toga i na kvalifikacije za Ligu šampiona. Želimo da budemo što bolji kada počne sezona", dodao je fudbaler Crvene zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras od 19 sati odigrati prijateljski meč protiv ekipe Domžala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.