Petković ipak lakše povređen

Izvor: RTS, 23.Mar.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković ipak lakše povređen

Povreda koju je desni bek Crvene zvezde Marko Petković zadobio na meču sa Donjim Sremom (0:1) ipak nije ozbiljnije prirode kao što je izgledalo u prvi mah. Pauza od sedam do deset dana.

Fudbaler crveno-belih Marko Petković je zbog povrede kolena morao da napusti igru početkom drugog poluvremena pa je na njegovom mesto ponovo uskočio Nejc Pečnik.

Prve procene lekara kažu da nisu stradali ligamenti, ali stvorio se veliki otok i sasvim je izvesno da će Petković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << propustiti duel sa Voždovcem sledećeg vikenda, a u međuvremenu će obaviti dodatne preglede.

Prema informacijama iz Ljutice Bodana, kapitena mlade reprezenatcije očekuje pauza u trajanju od sedam do deset dana. To znači da bi Petković trebao da bude spreman za gostovanje u Subotici 5. aprila.

Zvezda je u subotu pobedila Donji Srem sa 0:1 a Petković je do pomenute povrede bio jedan od boljih igrača na terenu. 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.