Pešićeva lekcija Zvezdi – Bajern na plus 26

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešićeva lekcija Zvezdi – Bajern na plus 26

Ako postoji trenutak za ubedljiv poraz – onda je to pripremni period. Crvena zvezda je u prijateljskom susretu sa Bajernom iz Minhena na turniru u Miluzu dobila vrednu lekciju od bivšeg trenera Svetislava Pešića i pretpela težak poraz - 70:96 (19:21, 21:23, 15:26, 15:26).

Istina, Dejan Radonjić ni večeras nije mogao da računa na Dangubića, Lazića i reprezentativca Nikolu Kalinića, dok je bavarskom timu nedostajao samo Vladimir Štimac. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tako desetkovani crveno-beli su izdržali da se 20 minuta ravnopravno nose sa mnogo bogatijim rivalom, ali nisu imali snage da izdrže celu utakmicu u tom ritmu.

Najefikasniji u taboru Zvezde bili su Luka Mitrović i Boban Marjanović sa po 15 poena. Dženkins i Cirbes su ubacili po osam, Rebić seda… U nemačkoj ekipe briljirao je Brajant sa 18 poena, a dvocifren košgeterski učinak imali su i Đedović (16), Micić (13) i Gavel (10).

Takmičenje na turniru u Miluzu Crvena zvezda završiće nedeljnim susretom sa Strazburom, koji je na program od 17.30.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.