Pešić: Makabi kao ranjeni lav

Izvor: TvojPortal.com, 02.Dec.2011, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Makabi kao ranjeni lav

Izvor: pressonline
Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je danas pred meč protiv Makabija u 10. kolu Jadranske lige, da je protivnik kao "ranjeni lav" posle sinoćnog poraza od Partizana u Evroligi.


- Makabi je sada kao ranjeni lav. Znali smo da će meč sa najboljim izraelskim timom biti težak, ali sada se >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << ta teškoća još povećava zato što timovi tog nivoa ne praštaju poraz. Ova utakmica nam na izvestan način dolazi u ne baš najbolje vreme - rekao je Pešić.
Trener Zvezde je istakao da na ovakvim utakmicama mladi igrači u njegovoj ekipi mogu da pokažu svoje mogućnosti.
- Upravo na ovakvim utakmicama mogu da se vide mogućnosti naših mladih igrača. U tom smislu ovaj duel sa Makabijem će nam biti od koristi. Najvažnije je da pokažemo hrabrost i da sve ono što smo ove nedelje dobro radili na treninzima primenimo i na utakmici - kazao je Pešić.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkazvezdaPešić
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.