Parker pravi mesto za Donalda! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parker pravi mesto za Donalda! (video)

Dva dana nakon što su navijači Crvene zvezde zatražili da članovi Upravnog odbora podnesu ostavke doći će do promena u klubu ali u igračkom kadru pošto Holanđanin Mičel Donald stiže u Beograd na završne pregovore.

Fudbaleri Crvene zvezde u petak su remizirali sa Radničkim iz Niša i na taj način nastavili seriju loših rezultata na startu nove sezone što je izazvalo revolt među pristalicama vicešampiona Srbije.

Završnicu duela sa Radničkim iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Niša navijači su iskoristili da pošalju poruku članovima Upravnog odbora koji su u nedelju imali maratonski sastanak. Ponuđene ostavke Zvezdana Terzića i Miodraga Božovića nisu prihvaćene a izgleda da je na sednici Upravnog odbora bilo reči i o novom pojačanju.

"Večernje Novosti" prenose da je Miodrag Božović definitivno otpisao Džošuu Parkera koji će dobiti ponudu za sporazumni raskid ugovora, a već u ponedeljak na stadion "Rajko Mitić" trebalo bi da stigne novo pojačanje.

Pisali smo o tome da je Crvena zvezda zainteresovana za Holanđanina Mičela Donalda, prvotimca Mordovije koji u nedelju nije nastupio za ruski tim.

Momak ponikao u omladinskoj školi Ajaksa u ponedeljak dolazi u Beograd na završne pregovore sa Crvenom zvezdom koja će mu ponuditi dvogodišnji ugovor.

Mičel Donald fudbalski se školovao u Ajaksu a nakon pozajmice u Viljemu II, usledio je odlazak u Rodu, gde je od 2011. do 2014. godine odigrao 91 meč i postigao 12 golova.

Prošle godine se preselio u Rusiju, u redove Mordovije, koja sada, međutim, ima određenih finansijskih problema, što bi mogao da bude razlog i Donaldovog odlaska.

Mitchell Donald - The upcoming talent by SportMan711 from SportMan711 on Vimeo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.