PSŽ prati Zvezdu, i oni napisali saopštenje!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ prati Zvezdu, i oni napisali saopštenje!

Nakon svega što se dešavalo danas popodne, i iz Pari Sen Žermena su se odlučili da se oglase saopštenjem.

Pari Sen Žermen je pobedio Crvenu zvezdu sa 6:1, a danas pre 17 časova se pojavila informacija da je jedan čelnik Crvene zvezde pokušao da uplati novac u kladionici i da je pokušao da igra na poraz njegovog tima od pet golova razlike.

Navodno je želeo da ponudi sumu od 5 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra, čime je došlo do sumnje da je utakmica nameštena. UEFA je obavestila francuske organe, u toku je istraga.

"Veoma smo iznenađeni i revoltirani iznošenjem ovakvih informacija. Ni u jednom trenutku niko od naših funckionera nije razgovarao sa nekim iz Zvezde, a da to nije bilo striktno o organizaciji meča, kao i posetama i ostalim standardnim protokolima pred mečeve Lige šampiona.

Ističemo da PSŽ podržava fundamentalne sportske principe, integritet takmičenja i nikada nije vršio radnje koje bi sve to dovele u pitanje
", piše u objavi ovog kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je novinar koji je optužio Zvezdu za nameštanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018

Od njega je sve poteklo, govorio je u emisiji uživo na televiziji...Niko nije očekivao da će se danas polemisati o utakmici Pari Sen Žermena i Crvene zvezde, ali se to upravo događa...Pokrenuta je istraga jer je navodno jedan funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati u kladionici sumu od pet miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.