PRVI PUT U ISTORIJI: Lazić je DEFANZIVAC GODINE ABA lige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 12:34

PRVI PUT U ISTORIJI: Lazić je DEFANZIVAC GODINE ABA lige!

Veliko priznanje za Zvezdinog kapitena.

Ove godine se po prvi put u istoriji dodeljuje nagrada za najboljeg defanzivca ABA lige. A premijerni dobitnik ove nagrade je kapiten košarkaškog kluba Crvena Zvezda, Branko Lazić koji je osvojio najviše glasova od trenera, novinara ali i navijača.

Lazić je osvojio 14.4 odsto ukupnog broja glasova i iza sebe je ostavio dvojac Igokee - Džekija Karmajkla sa 12.8 odsto i Edina Atića sa 11.8 odsto.

Lazić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pobrao najviše glasova od strane navijača, dok je je isti broj novinara glasao za njega i Atića, a prema trenerima, najbolji defanzivac je bio Karmajkl.

Kao kapiten, Lazić je predvodio Crvenu zvezdu do prvog mesta u regularnom delu ABA lige sa skorom 23:3.

On je u proseku beležio 5.5 poena, 1.8 skokova i 0.5 ukradenih lopti po meču.

Arsenal ima užasnu sezonu, ali se ipak dokopao polufinala Lige Evrope, gde večeras (21.00) gostuje Viljarealu. Naravno, i za jedne i za druge je trofej u ovom takmičenju izuzetno primamljiv jer donosi i plasman u Ligu šampiona, što kroz nacionalna prvenstva nisu ostvarili. Kvota na keca je 2,65, na iks 3,20, a na dvojku 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Arsenal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vozni park Srđana Spiridonovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branko Lazić: Odbrana je volja, a to se u Zvezdi podrazumeva

Izvor: B92, 29.Apr.2021

Crvena zvezda zauzela je prvo mesto u ligaškom delu ABA lige, a glasovima novinara i trenera među igračima koji su obeležili ovu sezonu nalazi se Branko Lazić...Kapiten Zvezde je dobio i zvanično priznanje koje već godinama nezvanično nosi kao jedan od najboljih odbrambenih igrača ne samo u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.