PRVI PORAZ: Koper minimalcem savladao Crvenu zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 20:27

PRVI PORAZ: Koper minimalcem savladao Crvenu zvezdu

Šampion Srbije bio bez napadača zbog povrede Ohija i Pavkova.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Kopra u trećem pripremnom meču u Sloveniji sa 1:0 (0:0), a jedini gol na meču postigao je Kotnik u 51. minutu za prvi poraz crveno-belih na pripremama. Dejan Stanković bio je na ovom meču bez klasičnog napadača pošto su se povredili na treningu i Ohi i Pavkov, pa je trener crveno-belih morao da značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promeni postavu. Zbog toga je Zvzeda počela u sastavu Borjan, Pićini, Eraković, Dragović, Rodić, Sanogo, Kanga, Kangva, Bukari, Ivanić i Katai.

Miran je bio početak meča protiv Kopra, da bi već u 16. minutu Sanogo morao da izađe zbog povrede. Zamenio ga je Srnić koji je imao i prvu priliku za Zvezdu u 23. minutu  kada je sa oko 25 metara šutirao, ali je golma Kopra odlično intervenisao. Šest minuta kasnije Ivanić je imao dobru priliku kada se našao oči u oči sa golmanom Kopra, ali nije uspeo da pogodi mrežu Kopra. Solidnu priliku je propustio i Kangva u 44. minutu i sa 16 metara šutirao pored gola, pa je na poluvremenu ostalo 0:0.

Na poluvremenu je Stanković izvršio trostruku izmenu pošto su izašli Rodić, Kangva i Bukari, a ušli Gobeljić, Ibrahim i Ben. Međutim slovenački tim je bio opasniji i prvu pravu priliku na meču Koper je iskoristio u 51. minutu kada je Kotnik savladao Borjana. Četiri minuta kasnije je prvi put Zvzeda zapretila u drugom poluvremenu, ali je Ben pogodio spoljni deo mreže. Imala je Zvezda terensku inicijativu u drugom poluvremenu, ali nije bilo pravih prilika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.