PRIFTIS: Sraman je način na koji smo igrali

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 22:40

PRIFTIS: Sraman je način na koji smo igrali

Crvena zvezda deklasirala Panatinaikos.

Košarkaši Panatinaikos doživeli su pravi debakl večeras u Beogradu pošto ih je Crvena zvezda savladala sa 81:48 i tako nanela Zelenima iz Atine najteži poraz u evropskim utakmicama u istoriji.

Trener Panatinaikosa Dimitris Priftis bio je razočaran onim što su njegovi igrači prikazali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv crveno-belih u dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

 - Očigledno je ovo jako loša, verovatno najlošija noć za nas. Sraman je način na koji smo igrali. Mnogo toga bih rekao, ali o tome ću sa igračima. Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi - kratko je poručio Priftis koji nije tražio opravdanje u odsustvu povređenog Nemanje Nedovića. - Mislite da jedan igrač može da pokrije ovoliku razliku? Naravno, Nedović je jako dobar igrač, za svako poštovanje, pomogao bi nam mnogo u različitim aspektima igre, ali ga nismo imali večeras. Ritam utakmice je bio jak, što uz kombinaciju s atmosferu nije davalo mnogo prostora za bolju igru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.