POTVRĐENO - Blažić otišao iz Zvezde! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO - Blažić otišao iz Zvezde! (video)

Slovenački reprezentativac okončao je svoju misiju u Crvenoj zvezdi. šampion Srbije i ABA lige danas i zvanično potvrdio da je došlo do rastanka sa Blažičem.

Iako su navijači crveno-belih očekivali povratak Blažiča u ekipu Zvezde posle eliminacije reprezentacije Slovenije na Evrobasketu, do toga ipak neće doći.

Naime, Crvena zvezda Telekom je na svom zvaničnom sajtu danas potvrdila da je sa Jakom Blažičem sporazumno raskinut ugovor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Borbeni, 25-godišnji bek je u Zvezdi proveo protekle dve sezone, a iako je imao ugovor na još godinu dana, odlučeno je da ovog leta ipak dođe do rastanka sa njim.

Klub mu se zahvalio na svemu što je učinio za Crvenu zvezdu u proteklom periodu, a sigurno je da i on iz Beograda nosi sjajne uspomene, posle ukupno četiri osvojena trofeja sa crveno-belima u prethodne dve godine (titula šampiona Srbije, titula šampiona ABA lige i dva trofeja Kupa Radivoja Koraća).

On je to i potvrdio u izjavi koju je takođe preneo zvanični klupski sajt.



''Hvala mojoj Zvezdi na dve predivne godine koje sam proveo i klubu i Beogradu. Rastajemo se u prijteljskim odnosima, a nikada neću zaboraviti velike utakmice koje sam odigrao ucrveno-belom dresu, navijače koji su me prihvatili kao malo koga i naravno sve trofeje koje sam osvojio sa Crvenom zvezdom. Momcima želim mnogo sreće, a ja se okrećem novim izazovima u karijeri'',
poručio je Blažič.

U prilogu možete da se podsetite nekih od poteza i pogodaka po kojima će ga ''Delije'' najduže pamtiti.






Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.