POSLE ODLASKA RADONJIĆA: Tri JAKA kandidata za trenera Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 08:32

POSLE ODLASKA RADONJIĆA: Tri JAKA kandidata za trenera Crvene zvezde

Crveno-beli moraju brzo da reaguju.

Dejan Radonjić u četvrtak bi i zvanično trebalo da postane trener Panatinaikosa, a crveno-beli po ubraznom postupku moraju da pronađu novog trenera.

Pred rukovodstvom crveno-belih je ozbiljan posao, s obzirom na to da su za učešće u Evroligi neophodna pojačanja, pošto su Mali Kalemegdan već napustili Nejt Volters, Ostin Holins, Dejan Davidovac, a na izlaznim vratima je i najbolji igrač Nikola Kalinić:

Ko bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sedne na klupu crveno-belih? Tri zvučna imena su u najužem izboru. Prvo je trofejni srpski starteg Svetislav Pešić koji je u smiraj karijere odlučio da vodi reprezentaciju Srbije i pokuša da vrati zlato koje naša košarka čeka od Indijanapolisa 2002. godine. Dakle, pune dve decenije.

Pitanje je da li Pešić ima energije da vodi dva paralelna posla istovremeno i da li bi uopšte dobio dozvolu Košarkaškog saveza Srbije za ovakvu akciju.

Drugi kandidat za klupu, a najrealnija opcija je da postane prvi, je Zvezdan Mitrović,. Crnogorski stručnjak i kum Dejana Radonjića je bez kluba po odlasku iz Monaka tokom prošle sezone koji je napustio zbog sukoba sa prvom zvezdom tima Majkom Džejmsom. Mitrović je prethodno uveo Monako u Evroligu, pošto je tim iz “keneževine” osvojio Evrokup.

Treće ime koje je vrlo zanimljivo crveno-belima je Dušan Alimpijević, ali mladi trener ima čvrst ugovor sa Bursom i pitanje je da li bi ga se turski klub odrekao posle briljantne sezone u Evrokupu kada je Alimpijević izabran za najboljeg trenera ovog takmičenja, a Bursa poklekla u finalu proitv Virtusa.

Nema šta, vreli dani su u Beogradu, još vreliji na Malom Kalemegdanu...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.