POSLE 40 MINUTA: Nastavljena utakmica u Pioniru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE 40 MINUTA: Nastavljena utakmica u Pioniru (FOTO)

Zvezda dočekala Valensiju.

Košarkaši Crvene zvezde igraju u ovim trenucima meč 11. kola Evrolige protiv Valensije u dvorani ''Aleksandar Nikolić''. Crveno-bel usu odličn otvorili meč i poveli sa 11:4, a posebno je inspirisan bio kapiten Branko Lazić koji je postigao sedam poena.

Međutim, Zvezdina dobra igra prekinuta je zbog kvara semafora, a sve se odužilo pa su igrači krenuli ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se zagrevaju kako se ne bi u potpunosti ohladili do nastavka utakmice. Problem i dalje nije bio rešen, pa se javila mogućnost da utakmica bude nastavljena sutra jer po pravilima Evrolige nije moguće igrati bez semafora. Ipak, posle prekida od 40 minuta meč je nastavljen, a kvar uspešno otklonjen.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - prekid prijao Valensiji, navijači nezadovoljni, zna se zbog koga! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019

Valensija vodi nakon prvih 20 minuta...Crvena zvezda mts gubi na poluvremenu od Valensije rezultatom 37:41...Prvo poluvreme obeležili su prekidi, a onaj najveći je trajao skoro sat vremena zbog kvara semafora...Crvena zvezda je bolje igrala pre kvara, vodila je 11:4, za goste je sve poene postigao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.