PORUKA IZ KOREJE: Hvang ODUŠEVIO Delije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 19:03

PORUKA IZ KOREJE: Hvang ODUŠEVIO Delije (FOTO)

Svi u crveno-belom...

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na odmoru koji traje do 9. januara. Za neke je on već završen, ali se oni neće pojaviti na prvoj prozivci Vladana Milojevića. To su reprezentativci afričkih i azijskih zemalja koje čekaju Afrički kup nacija i AFC kup.

Hvang In Bom je prvi deo odmora proveo putujući po evropskim prestonicama. Sada je otišao u otadžbinu kako bi se priključio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selekciji Južne Koreje pred AFC kup.

Iskoristio je koji dan pre okupljanja da se vidi sa porodicom i prijateljima. Svima je podelio crveno – bele dresove. Širi zvezdaštvo na Daleki istok:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.