POKETINO: Udrite po meni, ostavite igrače na miru

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKETINO: Udrite po meni, ostavite igrače na miru

Totenhem je u dubokom mraku. Sledeći protivnik Crvene zvezde u Ligi šampiona je u kandžama žestoke krize. Pošto je “pevce” demolirao Bajern u sredu (7:2), neočekivano lako očerupao ih je i Brajton (3:0).
Na meču Arsenal – Bornmut, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru 1-1.
Detalj koji je prelomio meč viđen je već u trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << minutu. Golman i kapiten Ugo Loris je grubo pogrešio, u pokušaju da spasi gol pao i polomio ruku.
– Bio je to strašan udarac za ekipu. Posle toga, nismo mogli da se podignemo. Tražili smo neka rešenja, ali bilo je nemoguće da ih pronađemo – kaže menadžer Totenhema Maurisio Poketino.
Engleski mediji već danima pišu da je Argentinac zasićen prosekom Totenhema. Iscedio je iz ekipe šta je mogao i sada je, navode na Ostrvu, pred otkazom.
– Želim da nastavim da radim u Totenhemu. Nadam se jedino da će da kritikuju mene, a ne igrače, jer je njima takođe veoma teško. Znam da možemo da budemo bolji, ali moramo da budemo jaki – rekao je Poketino.
Crvena zvezda u Londonu gostuje 22. oktobra. Pre toga, zbog reprezentativne pauze, Totenhem će igrati samo protiv Votforda, 19. oktobra.


The post POKETINO: Udrite po meni, ostavite igrače na miru appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul u 95. iz penala sačuvao maksimalan učinak (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Šampion Evrope je iz penala u petom minutu nadoknade sačuvao maksimalan učinak u Engleskoj. Ostao je utisak da je Brendan Rodžers u prvom meču posle odlaska sa Enfilda zaslužio bar bod: Liverpul – Lester 2:1 (1:0).. Na meču Mančester siti – Vulverhempton, naša kladionica nudi kvotu 7.60...

Nastavak na 011vodič.com...

Lorisu nije slomljena ruka, “samo” je iščašen lakat (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

Jezivo je zgledala povreda Uga Lorisa na početku meča u Brajtonu. Sve je ukazivalo na prelom leve ruke. Međutim, Totenhem je posle pregleda saopštio da se ne radi o prelomu, već o iščašenju lakta.. Na meču Arsenal – Bornmut, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru 1&D3+.. Prema vestima...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.