Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PJASENTIN ‘OTKLJUČAO’ ČUKARIČKI: Autogol za prednost Zvezde (VIDEO)

Crvena zvezda povela je sa 1:0 u 57. minutu nakon kontre Crvene zvezde i nespretne reakcije Brazilca iz Čukaričkog. Pogrešili su fudbaleri Čukaričkog na sredini terena, Ruiz je došao do lopte, nakon čega se otvorila kontra za Crvenu zvezdu. Ruiz je pravovremeno uposlio Kangu, koji je pokušao da je prosledi do Sikimića, ali je ona … Continue reading PJASENTIN >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘OTKLJUČAO’ ČUKARIČKI: Autogol za prednost Zvezde (VIDEO)
The post PJASENTIN ‘OTKLJUČAO’ ČUKARIČKI: Autogol za prednost Zvezde (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda vodi - Docić i Pjasentin "pucali u noge" Čukaričkom (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2016

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da probiju bedem pred golom Čukaričkog i to zahvaljujući defanzivcu gostujuće ekipe Lukasu Pjasentinu koji je autogolom doveo crveno-bele u prednost...Ekipa Miodraga Božovića uspela je da probije led i povede protiv Čukaričkog u utakmici 12. kola Superlige, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.