Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PERFORMANS “Grobari” posetili sudiju meča Zvezda – Inđija (VIDEO)

Sudija Igor Stojiljkovića se obrukao u subotu kada je svirao jedaneaesterac za Crvenu zvezdu u finišu meča protiv Inđije. Napadač srpskog šampiona Aleksa Vukanović je oboren bar pola metara van šesnesterca gostiju, ali je mladi sudija pokazao na “belu tačku” i izazvao gnev navijača Partizana.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana protiv AZ Alkmara je 2.65. Meč se igra u četvrtak od 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << čas u Humskoj.
“Grobari” su odlučili da posete delioca pravde na meču osmog kola Superlige Srbije. Desetak navijača crno-belih izvelo je performas ispred zgrade gde živi sudija Stojiljković.
Performans je krenuo reprizom starta nad Vukanovićem, a usledili su pokliči – “penal za Zvezdu, hoćemo penal za Zvezdu”. Pre toga su mlađi navijači Partizana iscrtali šesnaesterac.
Podsetimo, Inđija je vodila do 88. minuta, a onda je za Zvezdu za dva minuta svirane dve najstrože kazne iz kojih je Milan Pavkov postigao golove za nova tri boda čete Vladana Milojevića. Ta utakmica izazavala je da se ponovo pokrene pitanje u vezi suđenja u šampionatu Srbije.
Pogledajte!



The post PERFORMANS “Grobari” posetili sudiju meča Zvezda – Inđija (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAUDLOK U MAGLI Partizan ima nove opcije

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019

Trener i predsednik Partizana Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović rekli su da prelazni rok nije zaključen, da se čeka još jedan košarkaš na poziciji beka šutera koji bi zamenio Vanju Marinkovića, koji je pojačao Valensiju. Danima je u centru pažnje bio nekadašnji košarkaš Los Anđeles...

Nastavak na 011vodič.com...

Stižu ''hladni'' Holanđani, uče ćirilicu i imaju poruku za Brežančića! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019

Jedva čekaju da ga vide....Ekspedicija holandskog AZ Alkmara krenula je put Beograda, gde će sutra od 21 čas u Humskoj odigrati meč prvog kola grupne faze takmičenja u Ligi Evrope protiv domaćeg Partizana...Tim povodom, Partizanov rival se oglasio na Tviteru, gde vidimo da su počeli i ćirilicu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.