PAO DOGOVOR: Zvezda dovela napadača za 3,5 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 13:31

PAO DOGOVOR: Zvezda dovela napadača za 3,5 miliona evra

Čeka se samo potpis.

Pitanje napadača je konačno rešeno.

Novi fudbaler Crvene zvezde postaće Emanuel Late Lat (24).

Crveno-beli su uspeli da se dogovore sa Atalantom oko obeštećenja, pa će prvak Srbije platiti 3,5 miliona evra klubu iz Bergama, piše Mozzart sport.

Late Lat će dobiti dres sa brojem devet i potpisaće ugovor na četiri godine, dok će obeštećenje plaćati u naredne tri godine.

Atalanta je prvo tražila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pet miliona evra za napadača koji je bio odličan na pozajmici u Sent Galenu, ali su crveno-beli uspeli da značajno snize cenu.

Late Lat bi novim saigračima trebalo da se pridruži već u sredu u Sankt Peterburgu, gde se Zvezda priprema za novu sezonu, a u utorak će odigrati meč protiv Zenita.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOGOVOR JE POSTIGNUT, ZVEZDA DOVELA NAJSKUPLJE POJAČANJE U ISTORIJI: Napadač na ‘Marakani’ za 3.500.000 evra! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2023

Bahar dobio još jednog golgetera! Crvena zvezda je rešila pitanje klasičnog golgetera! Napad srpskog šampiona biće jači za usluge Emanuela Late Lata, prenosi Mozzart Sport. Napadač iz Obale Slonovače stiže na ‘Marakanu‘ iz redova Atalante, a prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u švajcarskom...

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda smanjila obeštećenje za Late Lata

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jul.2023, 10:48

Crvena zvezda ga je htjela za 1,8 miliona evra, Atalanta tražila 5.000.000, a na kraju je dogovor da Emanuel Late Lat postane fudbaler šampiona Srbije za obeštećenje od 3.500.000.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.