Ovako se Bobi oprostio od El-Eja

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se Bobi oprostio od 'El-Eja'

Boban Marjanović karijeru nastavlja u Filadelfiji, a evo kako se nakon realizovanog trejda oprostio od LA Klipersa.

Nije se nadao Boban Marjanović da će nakon godinu dana ponovo morati da menja sredinu, ali je danas odjeknula vest o trejdu u koji su LA Klipersi uključili i srpskog centra.

Bivši košarkaš Crvene zvezde završio je u Filadelfiji zajedno sa Tobijasom Herisom i Majkom Skotom, a Klipersi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su dobili Lendrija Šameta, Vilsona Čendlera i Majka Muskala. Uz to, "Klipsi" su dobili i pikove sa budućih draftova.

Nakon što je trejd ozvaničen Boban Marjanović je odlučio da se oglasi i oprosti od svog dosadašnjeg kluba.

"Hvala kompletnom osoblju Klipersa, čelnicima, trenerima i navijačima! Grad Los Anđeles je prihvatio moju porodicu i mene sa nemerljivom toplinom i ljubaznošću i ostavio me sa prelepim uspomenama. Hvala svima, Los Anđeles će uvek biti moj dom", napisao je Boban Marjanović.

Klipersi su se od Bobija oprostili slikom na kojoj je i poruka zahvalnosti.

Thank you to the Clippers staff, front office, trainers, coaches, and FANS! The city of Los Angeles embraced my family and I with warmth and kindness that was second to none, and have left me with great memories. Thank you all, LA will always be home. -Boban

— Boban Marjanovic (@BobanMarjanovic) February 6, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Miniran trejd veka, evo ko će sve danas promeniti klub u NBA

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019, 12:18

Do kraja roka za trejdove ostalo je oko deset sati, a sinoć je napravljen veliki broj promena. Setimo se da su juče preko dana završena dva velika posla, Filadelfija je dovela Tobajasa Herisa, Bobana Marjanovića i Majka Skota iz LA Klipersa, u suprotnom smeru poslali su Lendrija Šameta,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.